31 Ocak 2011 Pazartesi

Adam Fawer-Empati (ekitap indir)


 Yaşamınızın kontrolü sizde değil! Öyle olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vermekte özgürsünüz. Bu kitabı kapatabilirsiniz. O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz. Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgınca bir şey yapabilirsiniz. Ne isterseniz yapabilirsiniz. Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz. Her davranışınızı önceden belirleyen arzularınız ruhunuzun okadar derinlerine işlemiştir ki, onlara dikkat bile etmezsiniz. Ve bu da sizi mükemmel bir köle yapar. Bu nedenle, hayatınızı yaşamaya devam edin. Ne isterseniz yapın. Sadece 'isteklerinizin' tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı gerçeği üzerine kafanızı çok fazla yormamaya çalışın. 
EDEBİYAT, BİLİM VE FELSEFE RUHUNUZA AKACAK, OKUDUKÇA BAĞLANACAK, BAĞLANDIKÇA OKUYACAKSINIZ... 
Sayfa Sayısı: 640

Elif Şafak-Aşk (ekitap indir) (Yeni)




Elif Şafak'ın 2009 un en çok satanları arasında yer alan "AŞK" kitabı, ebook olarak..
Elif Şafak'ın yeni romanı "Aşk" kısa sürede en çok okunanlar arasındaki yerini aldı. Şafak önceki romanlarında olduğu gibi yine toplumsal kuralların, geleneklerin, göreneklerin kıskaca aldığı insana yoğunlaşıyor.
İç içe geçmiş bir kurguyla aşkın kuralları ve aşka varış yolları anlatılıyor. Olaylar çok geniş bir coğrafyada, farklı zaman dilimlerinde geçiyor, farklı kültürleri anlatıyor ve iki farklı düzlemde ilerliyor. Doğu-Batı, gerçek-gerçeküstü, dünyevi aşk-ilahi aşk zıtlıklarını bir potada eritiyor. Farklılıkların birbirini besleyip beslemediğini, varolan çatışmaları, uzlaşmaları sorguluyor.


Charlaine Harris-Şehir Ölüsü (ekitap indir) (Güneyli Vampir Serisi)




 Sookie Stackhouse güzel tabii. Ama herkes beyninin peşinde!

Vampirin teki gelip Sookie'den telepatik güçlerini kullanarak bir başka kayıp vampiri bulmasını istediğinde, Sookie bu görevi yerine getirmeyi ancak tek bir şartla kabul ediyor. Kan-emiciler, insanları rahat bırakacaklarına dair kesin söz vermeli!

Barmen kızımız Sookie Stackhouse'un bu aralar şansı pek yaver gitmiyor. Önce iş arkadaşı öldürülüyor ve bu durumu görünürde kimse umursamıyor. Derken, canavar ruhlu bir yaratık tarafından zehirli bir kırbaçla kamçılanıyor. Ve tam o sırada devreye kanından zehri emmek için vampirler giriyor -sanki kan emmek işlerine gelmezmiş de kıyak çekiyorlarmış gibi!

Sookie borçlanıyor tabii. Dolayısıyla bu kan-emicilerden biri ondan iyilik isteyince de geri çeviremiyor. Aradan çok geçmeden soluğu Dallas'ta alan Sookie telepatik güçlerini kullanarak kayıp vampiri bulmaya çalışıyor. Ayrıca bu konuyla alakalı bazı insanlarla da görüşmek zorunda. Yalnız bir şartı var. Vampirler uslu duracaklarına ve bu insanlara zarar vermeyeceklerine söz vermeli. Tabii söylemesi kolay. Vampir tayfasının yoldan çıkması için gereken tek şey leziz bir sarışın ve işlerin katliam boyutu kazanmasına yarayacak minik bir hata…

'Charlaine Harris'in hayali ve yaratıcı dünyasına bayılıyorum!'
-Christine Feehan

'Anita Blake hayranları Sookie Stackhouse'u pamuklara sarmalı.'
-Publishers Weekly 'Leziz.' -Denver Post

'Charlaine Harris oyuncu bir edayla değişik türleri bir araya getirip kendi parlak kreasyonunu yaratıyor.' -Rocky Mountain News

'Charlaine Harris, eşsiz bir perspektiften bakarak hayata hem korku hem de espri katıyor.' 

-Tanya Huff

Tuncay Özkan-Mit'in Gizli Tarihi (ekitap indir)


Bilginin güç ve istenilen elde etmenin vazgeçilmez bir anahtarı olduğunu keşfeden insanoğlu, tarihi boyunca onu elde edebilmenin, 'gizli'yi öğrenmenin yollarını aramış, aramaktadır. Bu nedenle, 'gizli'nin bilinmesi için, dünyanın en eski mesleklerinden birisi oluşturulmuştur: istihbarat veya haber alma faaliyeti.
Bu kitabın konusu, Türkiye'de hakkında en çok soru işareti bulunan kuruluşlardan birisi olan MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) ve ona dair bilinmeyenlerdir. Kitabı yazarken, yalnızca sıradan Türk insanının MİT'e dair meraklarını gidermeyi değil, bu konuyu araştıracak insanlara olabilecek birtakım örgütlenmeler ve eylemleri de açıklığa kavuşturmayı amaçladım.

30 Ocak 2011 Pazar

Stieg Larsson-Ejder Dövmeli Kız (ekitap indir) MILLENNIUM-1


41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larsson’un zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kız’ı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi ‘bundan daha iyisi yapılamaz’ diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz.

“Olağanüstü… Okuyucular kitabı okurken yerlerinden bile kıpırdayamayacak.”
-SUNDAY TIMES

"Bu kitabı okumaya başladığınızda, ilk adımı hiç atmamış olmayı dileyeceksiniz. Çevreniz kararacak ve kendinizi öykünün içinde bulacaksınız…"
-BILD AM SONNTAG

“Bu kitap kendisi için söylenen her bir övgü sözcüğünü hak ediyor… Üçlemenin geri kalan iki kitabı bunun yarısı kadar bile iyi olsa, Larsson bize müthiş bir miras bırakmış olacak.”
-SHARON WHEELER

“Larsson’un bu kitabı saatli bir bomba gibi...”
-BOB CORNWELL

“Hipnotize edici.”
-USA TODAY

“Tam bir dinamit.”
-LIZ SMITH

“Çılgınca… Müthiş bir gerilim.”
-THE WASHINGTON POST

“Büyük bir açlıkla okunacaktır…”
-OBSERVER

“Larsson’un kitapları hayatımız için bir tehlike oluşturuyor. Parklar okuyucularla tıka basa dolacak, çalışma dünyası altüst olacaktır. Bütün bunların nedeni hiç kimsenin kitabı elinden bırakamamasıdır.”
-BAMS

Burak Tuna-3.Dünya Savaşı (ekitap indir)


Yıl 2010... Yeni bir dünya savaşı kapıda.... 1215 Magna Carta’dan bugüne uzanan ilişkiler zinciri Doğu ve Batı medeniyetlerini karşı karşıya getiriyor.

Avrupa Birliği dağılmak üzere. Avrupa’nın Katolik ve Protestan havzasında giderek yükselen Neo-Nazi hareket, Türkler, Ruslar ve Afrikalılar başta olmak üzere tüm yabancı unsurlara karşı düşmanca faaliyetlere girişiyor. Derhal hareketlenen Rusya, Avrupa içlerine doğru ilerlemekte. Bütün bu olaylara kayıtsız kalamayan Türkiye, kilit bir hareketle savaşın gidişatına yön veriyor.
Pasifik’te ise ABD ve Çin arasındaki amansız güç mücadelesi, tarafları savaş formasyonuna geçirmiş bile. Uzay araçlarının, yepyeni tekniklerin kullandığı bir uzay savaşı patlamak üzere. Dünyaya yön vermeye çalışan ezoterik örgüt Ölüm Kardeşliği, tüm tarafları tahrik ediyor ve dünyayı, görülmedik bir felakete sürüklüyor.

Kitaptan satırlar;

Garip bir elektrik vardı havada, bütün dünya atmosferine yayılan. Herkes büyük bir şeyler olmasını bekliyordu. Büyük bir kötülüğün dünyanın yüzeyine yayıldığını hissedebiliyordu sıradan insanlar. Fırtına öncesi sessizlik gibi... Ve belki de yeni bir dönem başlayacaktı, belki de insanlık dönemi kapanacaktı. Kimse kıyametin yakında olup olmadığını bilmiyordu ama Papa Ratzinger’in sağlığının gittikçe kötüleşmesi, 112. ve son Papanın gelmek üzere olduğu inanışlarını güçlendiriyordu.

Derken, haberler akmaya başladı:

"Hollanda ve Fransa’da gerçekleşen saldırılarda pek çok yabancıya ait ev ve iş yeri tahrip edildi. Yaralıların sayısı henüz belli değil. Yaralılar arasında Türklerin de olabileceği belirtiliyor."
"Dünya ekonomisi hızla bir sarsıntıya doğru gidiyor. Uzun süren ekonomik genişleme ve suskunluk dönemi sona ermek üzere. Amerika Birleşik Devletleri borçlanma konusunda daha muhafazakâr davranacağını belirtti. Faizlerdeki artış nedeniyle Avrupa piyasalarından hızlı sermaye çıkışı meydana geldiği söyleniyor."
"Çin para birimi Yuan’ın değer kazanması Asya borsalarında büyük bir karışıklığa neden oldu. Seul Borsası yüzde 4,5 düşerken Nikkei’nin yüzde 2,7 düşmesi paniği körükledi.

Orkun Uçar-Metal Fırtına 3 Kızıl Kurt (ekitap indir)


Gökhan merdivende uzaklaşan koşar adım sesleri duydu. Adamlardan biri yukarı çıkıyordu. Artık zaman kaybedemezdi. Belindeki el bombasını hızla çıkarıp pimini çekti. Biraz bekledikten sonra bombayı içeri yuvarladı ve duvara neredeyse yapışık halde odanın diğer ueuna doğru koştu. Bomba hemen patlamış, Gökhan da sarsıntıdan kurtulmak için yere yatmıştı. Yattığı yerden göz açıp kapayıncaya kadar kalktı ve geri, kapıya koştu. Kapıdan çıktığında göz gözü görmüyordu. Dumanlar arasında ancak siluetler şeklinde gördüğü bedenlere neredeyse rastgele ateş etmeye başladı. Birkaç saniye sonra, yerde ilk cesetle beraber üç tanesinin daha yattığını gördü, hiçbiri tanınacak halde değildi.

Orkun Uçar-Metal Fırtına 2 Kayıp Naaş (ekitap indir)


Metal Fırtına serisinin devam kitabı. İlk kitabın aksine bu kitabı Orkun Uçar, Burak Turna ile beraber yazmamış, daha sonra da yazarlar seriyi farklı kitaplarla geliştirmişlerdir.
Tarih 27 Mayıs 2007.Anıtkabir,ABD tarafından bombalanmış, Atatürk 'ün naaşı ortadan kaybolmuştur. Devlete bağlı gizli bir teşkilatta(Gri Takım) çalışan Türk ajanı Gökhan Birdağ'ın görevi ise kayıp naaşı bulmaktır. Komutan Kurt'un alattıkları Gökhan'ı yeni bir hedefe yöneltir. Kayıp naaş Operasyonu'nun ardındaki şeytani planı öğrenen Gökhan , Ortadoğu'ya gidip çıban başı olan İsrail'i vuracaktır. Üç büyük dinin merkezi , kutsal şehir Kudüs, tarihinin en kanlı , en acımasız hesaplaşmasına tanık olacaktır. Yılın en çok satan ve tartışılan kitabı METAL FIRTINA kaldığı yerden devam ediyor...

Burak Tuna-Metal Fırtına 2 Kurtuluş (ekitap indir)


Metal Fırtına 2 Kurtuluş, ilk kitaptan bu yana merak edilen soruların cevaplarını heyecanlı ve sürükleyici yepyeni bir olay örgüsüyle sunuyor.
Abdullah Gül ve ekibi, kimlerin elinde?
ABDnin Türkiyeyi işgal girişimi üzerine diplomatik müzakerelerde bulunma amacıyla Washingtona hareket eden Abdullah Gül ve ekibi enterne edilmişti. Ekibin başına neler geldi, Dışişleri Heyeti ile ilgili planlar neydi? Planların arkasında kim vardı ve bağlantıları nerelere kadar uzanıyordu?
Washingtonda patlayan bomba neleri değiştirdi?
Washingtonda patlayan atom bombasının sistemi zora sokması ve Türkiye işgalinin çıkmaza girmesi sonucu Başkan Bush görevden çekilmek zorunda kalmıştı. Yeni ABD hükümeti kimlerden oluşuyor, neyi hedefliyor? Türkiye hızla toparlanırken ateş bu sefer nerelere sıçrıyor?
Amerikan yönetimine el koyan gizli bir grup, kimsenin beklemediği bir anda tekrar harekete geçerken yeni hedef neresi?
Türk, Amerikan ve Rus politikacılar zamana karşı yarışıyor.
Gri Takımın içinde köstebek mi var?
Ortadoğuya nihai barışı getirmek isteyen Türkiye bunu başarabilecek mi?

Orkun Uçar-Burak Turna Metal Fırtına (ekitap indir)


Metal Fırtına, Orkun Uçar ve Burak Turna tarafından yazılan Amerika Birleşik Devletleri'nin Türkiye'ye saldırmasını konu alan politik kurgu tarzında 302 sayfalık bir romandır.

Kapak tasarımı Kenan Özcan tarafından yapılmıştır.

Yayınlandığında Türkiye'de en çok satan kitaplardan biri olmuştur. Bu dönemden sonra her iki yazarda bu seriyi kendileri devam ettirmişlerdir.


Terry Brooks - Shannara'nın Kılıcı 3.Kitap (ekitap indir)


Savaşın amansız gölgesi dünyanın özgür halklarının üzerine düşmüş, Karabüyücü Lord'un ordusu Tyrsis kapılarına varmıştır. Shannara'nın Kılıcı ve Shea hala kayıp olduğundan, Güneykarası'nı karanlığın güçlerine karşı savunmak Sınır Lejyonu'na düşmüştür. Öte yandan elinden bir kez kaçırdığı Shannara'nın Kılıcı'nın peşinden Kafatası Krallığı'na yollanan Shea'yı Karabüyücü Lord'la yüreklere korku salan bir yüzleşme beklemektedir.

Terry Brooks - Shannara'nın Kılıcı 2.Kitap (ekitap indir)


Allanon dışında hiçbir ölümlünün ayak basmadığı Krallar Salonu'nun kapılarındaki kafileyi Shannara'nın Kılıcı'nı arama yolunda yeni ve daha da çetin tehlikeler bekliyor. Yolculuklarının bu ayağında grubun her bir üyesi gücünü, sabrını ve cesaretini ölçen zorlu sınavlarla karşılaşıyor. Dört karayı Karabüyücü Lord'un kötülüğünden kurtarabilecek tek kişi olan Shea Ohmsford ise gönülsüz atıldığı bu macerada, en korkulu düşmanların yanı sıra beklenmedik yardımcılarla da karşılaşıyor, en büyük sınavına doğru adım adım ilerlerken kendi özündeki cesareti keşfediyo.

Tekrardan...(YENİ 2011)

Okul sebebiyle çok uzak kaldık tekrardan aranıza dönüyorum.
hemen yeniliklerden bahsetmek istiyorum
+Tema Yenilendi
+Reklam azaltıldı.
+Seo Çalışmları Devam ediyor...

Ve yeni bölüm olana kitap özetleri hayata geçirildi.



ekitapblog@gmail.com

29 Ocak 2011 Cumartesi

Açıklama

Yasal sorunları halletik !
 Tekrardan yayına giriyoruz desteklerinizi bekliyoruz ! :)
-Tema Değişti. (Yapıldı)
-Reklam Sayısı Azaltıldı. (Yapıldı)
-Seo Yapıldı ve Site Hızlandırıldı. (Yapıldı)
-Backlink ve Dizin Kayıt (Yapıldı)
-Linkler ve Konular Yenilendi. (%100 Bitti)

12:26-30 Ocak 2011 Güncelleme
14:42-30 Ocak 2011 Güncelleme Devam Ediyor. 
15:58-30 Ocak 2011 Güncelleme Bitti...